Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

derunin yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çdüzenışıp çtuzakışmadığını periyodik kontroller ile izlem kılmak ve rastgele bir arızada giderilmesini temin etmek önemlidir.

Patlama ya da rastgele bir yangın olayına karşı güvenli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasar çizim olarak son not çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına için sınırlı yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış kapılarının) belirli durumlara için TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istem edilen bünyeda yapım yazar, montaj ve tamir süreçlerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorumluluk kızılıyoruz.

Hatta, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin falsosuz şekilde namına getirilmesini sağlayıcı Yangın Merdiveni Kapısı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Merdivenin kapkaloriın hariçya sahih açılması gerekir. Kaldırıma yakın açılarak olası bir yangın durumunda insanların kaçmasını sağlar.

Içki yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, cam malzemesinden mefultır ve ekseri çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda dokumadan emin bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve adam yaşamını hakikat yer, strüktürların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere bakarak projelendirilirken nispeten önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların yararlanmaı ve uygulamasında bazı dikkat edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Tütün sızdırmaz özelliğe malik olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Acil çıkış bapsı adı ile de aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşırı mimarida bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini katkısızlar.

Dairesel merdivenin icazet verilmediği bölgeler beyninde meslek, mizaç organizasyonu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden çokça evetğu sefa merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına destur verilemez.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı”

Leave a Reply

Gravatar